Nieuws & Reactie
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

Samenwerkingsverband met COURIUS

De afgelopen 7 jaren ben ik vanuit Bouwer Management & Coaching een aantal samenwerkingsrelaties aangegaan. Omdat ik geloof in verbinding om beweging te bewerkstelligen.
Daarbij kijk ik zorgvuldig naar complementaire expertise, professionaliteit en vernieuwende mogelijkheden om de klantvraag te ondersteunen. Met als doel een volgende stap in diens ontwikkeling, passend bij (organisatie)doelstellingen.

Impact, humor en inspiratie zijn eveneens aspecten die voor mij waardevol zijn om een vorm van samenwerking aan te gaan.

Klant Exposure: PPT Solutions

PPT SOLUTIONS
13 presentatietips om inspirerend te presenteren

Mooie organisatie, creatieve en inspirerende mensen, vanuit passie een zeer professioneel product! 
PPT Solutions heeft een heel duidelijke missie: het maken van de meest inspirerende presentaties.
Recent mogen zij klanten als Shell, NS en de KNVB tot hun bestand rekenen.

Menslicht en Talent

'Talent hebben is goed. Ambitie is beter. Een (werk)omgeving waarin mensen jou zien staan en zitten, het best'.

Een geweldige spreker en vernieuwend denker vind ik Lidewey van der Sluis, o.m. hoogleraar Strategisch Talent Management Nyenrode Business Universiteit, visiting professor Berlin School of Creative Leadership en auteur van 'Haagse Hakken'. In de lezing welke ik mocht bijwonen, zoemde zij in op het belang van 'menslicht' en 'vuur' in relatie tot 'Flourishment'.

Plan, do, Trust!

Met de uitspraak' Niets is zo ongelijk als de gelijke behandeling van ongelijken' (prof. dr. Hans Galjaard), onderstreepte Mathieu Weggeman, hoogleraar Organisatiekunde/Innovatiemanagement, zijn visie op het leidinggeven aan professionals.


Als professional koop je je vrijheid door goed te zijn. Geef als leidinggevende de professional ruimte en vertrouwen. Blijf sturen op output om focus te houden en anarchisme te voorkomen.
'Professionals hebben recht op differentiatie, leidinggevenden moeten durven differentiëren en coaches moeten hen daarbij helpen' , zo geeft hij aan.

Medische Expertise & Mental Coaching

Al bijna 30 jaar een schat aan ervaringen in sportgeneeskunde en mentalcoaching. 
Er is in al die jaren veel veranderd, maar still in business! 
Time flies! Still love my job.