Nieuws & Reactie
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

september 2011

Interim-opdracht Leefstijl Training & Coaching

Voor Leefstijl Training & Coaching (LTC) zal Bouwer Management & Coaching het komende half jaar een interim-opdracht invullen.
LTC is als organisatie gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 
De interim-opdracht richt zich op een deel van de commerciële portefeuille van LTC.
  

Bouwer Management & Coaching tekent samenwerkingsovereenkomst met Coaching Nederland

Deze week heeft Bouwer Management & Coaching een samenwerkingsovereenkomst met Coaching Nederland getekend. Vanuit deze samenwerkingsrelatie zullen coachingsactiviteiten worden vormgegeven.
 
Eigenaar Elles Bouwer:" Ik ben er trots op dat wij een professionele relatie aangaan met deze landelijke speler binnen de coach-branche en verheug me erg op de samenwerking. Coaching Nederland is niet alleen een gerenomeerd bedrijf op gebied van de uitvoering van coachingstrajecten, het is ook een bedrijf waarin geïnvesteerd wordt in kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

Planning Masterclass; "Zo denk ik! En de ander?" najaar 211 - voorjaar 2012 gereed

Masterclass: "Zo denk ik! En de ander?"
De planning najaar 2011 - voorjaar 2012 is gereed voor deze inspirerende masterclass.
 
Niet het bewustzijn opwatu denkt, maarhoeu denkt, heeft een direct effect op de manier van samenwerken en uw functioneren in een team of organisatie. Het bepaalt uw motivatie om dingen wel of niet te doen, de zaken waar u voor gaat, de manier waarop u het meest effectief informatie verwerkt en de wijze waarop u vanuit uw normen en waarden leeft.