Nieuws & Reactie
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

november 2011

Workshop 'Presentatiekracht door Prezi-leren' een succes!

De workshop 'Presentatiekracht door Prezi-leren'  is zeer enthousiast en goed ontvangen!.
Deelnemers gingen na introductie actief aan de slag met 'de bubble', 'de zebra', en 'het canvas'.
Waar moet een doeltreffende en mooie presentatie aan voldoen, hoe bereik je dat en waar moet je op letten. De workshop werd afgesloten met 'tips en trucs'.
De deelnemers kunnen 3 maanden lang terugvallen op de speciale Service Helpdeskfunctie.
 
Zoekt u ook naar een manier om uw publiek te boeien?

Connectie onderzoek vandaag uitgebracht

Elles Bouwer heeft een connectieonderzoek Metaprofielanalyse MindSonar® en de Realisatiecurve® uitgevoerd:"Doel van dit onderzoek is om de geactiveerde metaprogramma's van de Realisatiecurve® in kaart te brengen en zo het verband tussen beide methodes zichtbaar te maken.
Het combineren van de MindSonar® en de Realisatiecurve® binnen zowel de individuele coaching als de teamcoaching, ervaar ik als een creatieve uitdaging, waar ik iedere keer weer nieuwe ervaringen opdoe en mogelijkheden zie".

Inschrijving workshop 'Mensen Lezen' geopend!

Mensen lezen op basis van metaprogramma's: dát is de basis van deze workshop.
In deze workshop leert u aan de hand van uw persoonlijke assessment, de MindScan, welke metaprogramma's bij uw 'aan' staan in bepaalde situaties en hoe dit voor de mensen in uw omgeving geldt.
De wijze waarop u denkt bepaalt immers uw gedrag.
Om hiermee uw voordeel te doen in uw communicatie en (persoonlijke en/of organisatie)doelstellingen.
 
De workshop bestaat uit:
* de afname van de MindScan
  (uw persoonlijke denkstijltest)

Bouwer Management & Coaching op Congres 'Duurzaam in je werk'

Het congres wordt georganiseerd door de NEN: 'Duurzaam in je werk, van inspiratie naar realisatie' op 2 februari a.s. in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rdam.
Organisaties worden uitgenodigd om met een team van circa 6 teamleden deel te nemen aan een innovatietocht aan de hand van een vraagstuk uit de eigen organisatie. Dit vraagstuk moet aansluiten op de 5 hoofdthema's: Leiderschap en organisatie - Strategische personeelsplanning - Duurzame Loopbaan - Talentontplooiing - Vitale balans.
Om aan het einde hun idee te presenteren middels een pitch aan de jury die het beste idee kiest, en als team weg te gaan met een concreet plan van aanpak tbv hun organisatie.

SpeedCoaching+ bij Randstad een succes!

Het SpeedCoach+ Event wat wij voor Randstad 27 oktober j.l. mochten organiseren is zeer goed ontvangen.
Rondom het centrale thema 'Personal Branding' en in afwisseling met het maken van een moodboard onder leiding van Jocelyn Rebbens, sloten deelnemers, na de persoonlijke audio-visuele presentatie'Leef je Droom'aan bij een van de vier beschikbare speedcoaches.
Om in maximaal 15 minuten een verhoging van bewustzijn op thema's als talent, ontwikkeling en eigen kracht te creëren. En vervolgens te komen tot een volgende concrete actie.