Bouwer Management & Coaching op Congres 'Duurzaam in je werk'
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

Bouwer Management & Coaching op Congres 'Duurzaam in je werk'

Het congres wordt georganiseerd door de NEN: 'Duurzaam in je werk, van inspiratie naar realisatie' op 2 februari a.s. in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rdam.
Organisaties worden uitgenodigd om met een team van circa 6 teamleden deel te nemen aan een innovatietocht aan de hand van een vraagstuk uit de eigen organisatie. Dit vraagstuk moet aansluiten op de 5 hoofdthema's: Leiderschap en organisatie - Strategische personeelsplanning - Duurzame Loopbaan - Talentontplooiing - Vitale balans.
Om aan het einde hun idee te presenteren middels een pitch aan de jury die het beste idee kiest, en als team weg te gaan met een concreet plan van aanpak tbv hun organisatie.
Hiervoor leggen zij een route af met een procesbegeleider met teamoverleg/advies/ good practices/ out of de box sessies/ inspiratiemomenten ter verrijking en professionalisering van hun idee.

Bouwer Management & Coaching organiseert één van de out of the box sessies op dit grote congres:
'SpeedCoaching+, leef je droom' 
Out of the box in uw innovatietocht.
 
Een persoonlijke audiovisuele presentatie neemt de deelnemer in 2 minuten mee in een droom, een verhaal, ter inspiratie.
Om vervolgens bij één van de beschikbare speedscoaches aan te sluiten en in 15 minuten te worden ondersteund en uitgedaagd op innerlijke kracht en talent.
Zodat zij van hieruit een vertaalslag kunt maken naar hun teamconcept.
We dagen de deelnemers uit tot verdere beweging om met een concrete (vervolg)actie de innovatietocht te verrijken en daarmee een bijdrage te leveren aan de uiteindelijke pitch en concrete plan van aanpak.
Wij kijken er naar uit!

0 Reacties op Bouwer Management & Coaching op Congres 'Duurzaam in je werk':

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment