Inschrijving (Voor) Zomer Avond Lezingen geopend!
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

Inschrijving (Voor) Zomer Avond Lezingen geopend!

(Voor) Zomer AvondLezingen 2012
. Inspiratie . Innovatie . Ontwikkeling .
 
 
Programma:
 
Donderdag 14 juni 2012
‘Versterken van de Kansgerichte Mindset’
door Jeff Gaspersz, Nyenrode Business Universiteit
 
Louis Pasteur zei: "Chance favors the prepared mind". De vraag is dan hoe we ons kunnen voorbereiden op het ontdekken van nieuwek ansen in werk en leven. En hoe kunnen we binnen ons team het kansgericht denken en doen versterken.
Jeff Gaspersz zal de essentiële inzichten hierover met u delen en praktisch adviezen geven.
 
Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij adviseur op het gebied van innovatiemanagement.
 
Hij ondersteunde ruim 200 organisaties met het vindenen benutten van nieuwe kansen en schrijft een reeks boeken over innovatie.
Zijn recente boeken zijn: ‘Dagelijks Innoveren’ en ‘Grijp je Kans, vind en benut nieuwe mogelijkheden’.
 
 
Donderdag 5 juli
‘Saneren? Investeren!’
door Jaco van der Tang, 365
 
De Pavlov-reactie vanveel ondernemers, managers en bestuurders in deze economische crisis iskostenbesparing. Contracten met leveranciers worden maximaal uit onderhandelden het medewerkersbestand wordt teruggebracht naar slechts het hoognodige.
 
Voor veel bedrijven zal dit achteraf catastrofaal blijken. Juist nu moet geïnvesteerd worden in medewerkers, klanten, leveranciers en innovaties.
Laat u in deze lezing verrassen hoe u dit kunt aanpakken.
 
Jaco van der Tang is directielid van 365/ArboNed.
Zijn langdurige ervaring in zowel de bank-, als de arbowereld is de ideale combinatie om onderwerpen als engagement en vitaliteit te vertalen naarzakelijke resultaten.
 
 
 
 
 
 
 
Donderdag 23 augustus 2012
‘MensKracht’
door Erik vanNieuwpoort, Franklin Covey Instituut
 
Hoe zorg je ervoordat mensen zich willen binden aan organisaties? Hoe je wil de komende generaties medewerkers aan je binden en hoe wil je ze boeien? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn en blijven om het beste vanzich zelf te geven? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers het beste van zichzelf en het beste van de organisatie inzetten om klanten (interne en externe) te dienen?
 
 
Deze vragen zijn voeding voor het onderwerp 'MensKracht'. Mensen 'zien' als investering en niet als ' kostenpost' is een grote uitdaging voor de zittende managers.
 
 
Erik van Nieuwpoortvan FranklinCovey gaat graag met u de dialoog aan over welke drempels moeten worden geslecht om een paradigma verschuiving te starten om de kracht van mensen te mobiliseren en de 3leiderschapsdialogen te voeren die daarbij horen.
 
Erik van Nieuwpoortis ondernemer sinds 2003 toen hij samen met 3 collega's de licentie van FranklinCovey, het bedrijf van Stephen R. Covey - bekend van het boek ‘the 7habits of highly effective people’, kocht. Het gedachtegoed van StephenCovey  wordt ingezet voor individu, teamen organisatie om te ontwikkelen van 'potential into performance'. Erik is als trainer, coach, inspirator, adviseur werkzaam geweest o.a. bij gemeenteRotterdam, ING, Canon, ministerie van I&M, europese commissie, Coca Cola.
 
 
 
Donderdag 20 september 2012
‘Van medeWerkers naarmedeMerkers’
door Ton Rodenburg, ARA M/V
 
"Haal al onze merken weg,en er is niets aan de hand", zei ooit de CEO van Procter & Gamble, "maar haal onze mensen weg en we zijn in de problemen”.
Mensen maken (enbreken) organisaties en merken. Producten en diensten lijken steeds meer op elkaar en het duurzame verschil wordt gemaakt door het team aan boord.
 
 
Hoe bouw je nu een sterk merk wat de beste mensen aantrekt, vasthoudt en betrokkenheid en trotsvergroot? Zodat de prestaties verbeteren en het bedrijf via haar mede-merkersin alle on- en offline netwerken tot leven komt?
Een verhaal over(internal) branding, de strategie achter 'ziel en zakelijkheid' van aantrekkelijk werkgeverschap en bouwen aan sterke relaties met talent.
 
Ton Rodenburg is strategy director bij ARAM/V, een Rotterdams communicatiebureau gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en interne communicatie. Ton werkt en werkte voor een reeks aan klanten zoals Luchtmacht, CBS, Atos, Mazars, NIBC, Yacht, Gemeente Rotterdam, Buitenlandse Zaken, NBA, Croon Elektrotechniek, BAM, en vele anderen. Hij is daarnaast voorzitter van Recruiters United, een platform voor arbeidsmarktprofessionals, en geeft onder meer les bij AOG school of management en Lectric.
 
 
Ontvangst vanaf 17.30 uur met hapje en drankje. 
Start lezing om18.30 uur tot 20.00 uur,
waarna gelegenheid tot napraten en netwerken.
De kosten voor deze lezingencyclusbedragen€ 195,-- (excl. btw), inclusief maaltijd,koffie & thee.
 
Inschrijving voor een enkele lezing is ook mogelijk.
De kosten bedragen dan € 65,-- (excl. BTW) pp.
Inschrijving is geopend.
Slechts 50 stoelen beschikbaar.
 

0 Reacties op Inschrijving (Voor) Zomer Avond Lezingen geopend!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment