(Voor) Zomer Avond Lezingen nu al een succes!
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

(Voor) Zomer Avond Lezingen nu al een succes!

. Inspiratie . Innovatie . Ontwikkeling .
(Voor) Zomer Avond Lezingen nu al een succes!
 
Halverwege de cyclus van (Voor) Zomer Avond Lezingen, mag geconstateerd worden dat deze nu al een succes zijn.
Veel enthousiaste reacties, geinspireerde deelnemers en zelfs verschillende vragen of dit volgend jaar wederom georganiseerd gaat worden.
 
Vier lezingen die in het teken staan van ontwikkeling en innovatie op het gebied van persoonlijke-,team en organisatieontwikkeling. Laagdrempelig én exclusief. 
 
De eerste lezing werd op 14 juni j.l. verzorgd door Jeff Gaspersz, hoogleraar Innovatie en Creativiteit aan de Nyenrode Business Universitei. Hij verraste de deelnemers met zijn lezing getiteld: 'Het versterken van de Kansgerichte MindSet'. Hoe kun je je voorbereiden op het ontdekken van nieuwe kansen in werk en leven. En hoe kun je binnen een team het kansgericht denkenen doen versterken? Jeff Gaspersz deelde essentiële inzichten hierover met ons en gaf praktisch adviezen. 
 
De tweede lezing welke op 5 juli j.l door Jaco van der Tang, directie 365, werd verzorgd was getiteld: 'Saneren? Investeren!. Hij zocht de interactie met de deelnemers rond de zichtbare Pavlov-reactie van veel ondernemers, managers en bestuurders in deze economische crisis: kostenbesparing. Contracten met leveranciers worden maximaal uit onderhandeld en het medewerkersbestand wordt teruggebracht naar slechts het hoognodige. Voor veel bedrijven zal dit achteraf catastrofaal blijken. Juist nu moet geïnvesteerd worden in medewerkers, klanten, leveranciers en innovaties, was zijn besliste overtuiging. In deze lezing werden de deelnemers geinspireerd hoe je dit ook zou kunnen aanpakken.
 
Naast inspiratie en mentale uitdaging op nieuwe inzichten, werden het avonden vol verbinding en netwerkgelegenheid voor allen, onder het genot van een (voor)zomers buffet en wijnen via drinkmijnwijn.nl.
 
Wil je ook nog een lezing bijwonen? Dat kan!
 
Op 23 augustus wordt de lezing 'Menskracht', de 8e eigenschap van Covey in de praktijk georganiseerd. Deze lezing wordt gegeven door Erik van Nieuwpoort, mede initiator en oprichter van het Franklin Covey Instituut Nederland.
20 September staat de laatste lezing in het teken van teambranding: "van MedeWerker naar MedeMerker'. Strategy director Ton Rodenburg van ARA M/V zal deze lezing verzorgen.
 
Kijk voor meer informatie op de site en meld je aan door even een mailtje te sturen.
 
 
 

0 Reacties op (Voor) Zomer Avond Lezingen nu al een succes!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment