De Body & Mind Scan dingt mee naar Innovation Awards
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

De Body & Mind Scan dingt mee naar Innovation Awards

Laat je stem horen!
 
De Body & Mind Scan dingt namelijk mee naar de Accenture Innovation Award én de Groene Tulp 2012! Bouwer Management & Coaching heeft zich hiermee ingeschreven in de categorie 'Health & Public'.
 
 
 
 
 
Ga naar http://bit.ly/NGSYsB en breng je stem uit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De Body & Mind Scan is een innovatieve en wetenschappelijke gefundeerde methode die een totale screening van de persoonlijke gezondheid,de leef-, denk-, en de gedragsstijl mogelijk maakt. De Body Scan (EIS) screent in 5 min. o.m. de functie van de (vitale) orgaansystemen, hersenen (stress),spieren & gewrichten en mineralen- en hormoonhuishouding. Daarnaast meet het o.m. cholesterol, glucose, BP&BMI, de vochtbalans, het zuur-base evenwicht en het energieniveau in het lichaam.
 
 
De Mind Scan (MPA MindSonar) is een methode waarmee denkstijlen gemeten worden. Deze scan is een soort röntgenapparaat voor het menselijk denken. Het gaat op zoek naar gedragspatronen: de scan geeft inzicht in hoe u denkt. Door een combinatie van beide scans is een innovatieve methodiek ontstaan, met inzicht in en bewustzijn van persoonlijk welbevinden en gedrag als resultaat. Voor zowel zakelijke als particuliere markt. De Body & Mind Scan is een co productie van MedicaPlus en Bouwer Management&Coaching.
 
Accenture is wereldwijd actief op het gebied van managementconsulting, technologie en outsourcing. Zij helpen klanten high performance-organisaties en -overheden te worden. Het is het derde jaar op rij dat Accenture awards op het gebied van innovatie en duurzaamheid uitreikt. Een uitgebreid samengestelde vakjury bepaalt op 25 september een top 25 van innovatieve inschrijvingen. Zij worden uitgenodigd om een video pitch van 1 minuut op te nemen op het hoofdkantoor van Accenture Nederland. De finale van het innovation event is op 8 november a.s. 
 
 

2 Reacties op De Body & Mind Scan dingt mee naar Innovation Awards:

Comments RSS
Replica Horloges on woensdag 27 maart 2013 08:34
Zij worden uitgenodigd om een video pitch van 1 minuut op te nemen op het hoofdkantoor van Accenture Nederland. De finale van het innovation event is op 8 november a.s.
Reageren op een reactie


college paper on vrijdag 26 april 2013 12:27
Dit is zo cool en vrij geweldig! Ik zou graag een blogartikel iets als dit te maken. Nou, je hebt me gemotiveerd om het te doen!
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment