Stimuleringsregeling 'Leren en Ontwikkelen' voor W&MD
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

Stimuleringsregeling 'Leren en Ontwikkelen' voor W&MD

De Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen Professionals uit de sector Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening biedt in 2013 en 2014 een bijdrage in de kosten van scholing en ontwikkeling van professionals.

Is er in je organisatie behoefte aan scholing en ontwikkeling om goed te kunnen werken met de bakens Welzijn Nieuwe Stijl? Oriënteer je dan op de mogelijkheden van de Stimuleringsregeling. Van 1 januari tot en met 28 februari 2013 is het mogelijk om aanvragen in te dienen.
Gezien de grote ontwikkeling in het sector en de flinkebehoefte, is het budget voor 2013 verruimd. Een bijdrage van 40% van de kosten is mogelijk, met een maximum van 300 euro per deelnemer en 30.000 euro per organisatie.
 
De aanvraag bevat een beschrijving van het ontwikkeltraject, aan de hand van de doelen en de activiteiten. Na de eerste ronde (2012) zijn meer dan 50 organisaties met hun plan voor leren en ontwikkelen aan de slag gegaan. Soms samen met andere organisaties, waaronder jeugdzorg- en kinderopvangorganisaties. 
 
Procedure aanvraag, aanvraag formulier, (al) deelnemende organisaties en meer informatie vind je op: 

0 Reacties op Stimuleringsregeling 'Leren en Ontwikkelen' voor W&MD:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment