Nieuw: Communicatie in Vakmanschap, excelleren in communiceren'
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

Nieuw: Communicatie in Vakmanschap, excelleren in communiceren'

Op verzoek en ontstaan uit de vraag naar aanleiding van de campagne 'Samen Beslissen: een betere zorg begint met een goed gesprek', een gezamenlijk initiatief van de Federatie Medisch Specialisten, het Ministerie van Volksgezondheid en de Patiëntenfederatie Nederland, heeft Bouwer Management & Coaching 'Communicatie in Vakmanschap'  ontwikkeld.De lancering van de 'Betere zorg begint met een goed gesprek' welke op 4 oktober j.l. werd ingezet, moet leiden tot een verbetering van de communicatie in elke spreekkamer.
Met als doel te komen tot verstandige keuzes, een verhoogde patiënt tevredenheid, het beter naleven van behandelvoorschriften en een doelmatig gebruik van de zorg.
 

Wilt u excelleren in communiceren? 
In drie gesprekken kunt u enerzijds ondersteuning, anderzijds uitdaging verwachten om te komen tot het vergroten van inzicht en bewustzijn op uw wijze van communicatie en die elementen waar u uw voordeel mee kunt doen. Op een manier dat u in staat bent uzelf hiermee te verbinden.

In dit traject maken we gebruik van de MPA MindSonar®. Deze wetenschappelijke methodiek brengt uw persoonlijke denkstijl in kaart en legt de relatie met uw stijl van communiceren. Om van hieruit een doelgerichte en praktische vertaalslag te maken richting verandervraag en werksituaties.

Hiermee ondersteunt Bouwer Management & Coaching de individuele specialist, het team of de zorginstelling bij te dragen aan het bereiken van de doelstellingen en resultaten welke de Federatie Medisch Specialisten heeft gesteld en nastreeft.
Krachtig - Persoonlijk - Praktisch - Effectief!

Kosten: € 1.125,-- (excl. 21% BTW)  
Doorlooptijd: 2-3 maanden
Startmogelijkheid: per 1-10-2016


Meer lezen: 0 Reacties op Nieuw: Communicatie in Vakmanschap, excelleren in communiceren':

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment