Nieuws & Reactie
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

januari 2017

Tijd & Managen

Vorige week werd ik uitgenodigd voor vervolggesprek bij een organisatie actief binnen het segment van de zakelijke dienstverlening. 
De vraag lag eerder voor om een training timemanagement in te richten voor de collega's werkzaam binnen de Commerciële afdeling en de afdeling Innovatie en Development. 
Hoe ik daar tegen aan keek en wat ik hierop kon betekenen. 
De productiviteitsgrens werd niet behaald, medewerkers hadden moeite met het prioriteren van het werkaanbod en in het kader van het beleid rond duurzame inzetbaarheid moesten een aantal acties worden ingezet.

Stappenplan CB

Al een paar jaar ben ik als medisch adviseur vanuit Bouwer Management & Coaching werkzaam voor Cambridge. Een voor mij waardevolle relatie en samenwerkingspartner.

In deze rol adviseer ik het directieteam desgevraagd op inhoudelijke (organisatie)vraagstukken Tevens adviseer ik het management in België en Nederland op medische/gezondheidsvragen die consulenten naar aanleiding van begeleiding van cliënten stellen.

De stappen die deze organisatie zet laten een professionalisering zien in een complex marktsegment.

Frisse start!

In deze eerste week van januari start Bouwer Management & Coaching vol energie! 
En bij een frisse start van het jaar hoort wat mij betreft ook vernieuwing.

Binnenkort verschijnt de vernieuwde nieuwsflits 'Inspirachtig'. Waarin ik onder meer de spotlights zet op vernieuwing en uitbreiding van mijn dienstverleningsaanbod.

De e-learning training van mijn succesvolle MasterClass 'Mensen Lezen; ken jezelf, herken de ander' is een feit. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de werking van het brein, de ontwikkeling van denkpatronen en het effect hiervan op jouw gedrag en dat van de ander.