INSPIRACHTIG NIEUWSFLITS FEBRUARI 2017
BOUWER MANAGEMENT & COACHING - Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie
Nieuws & Reactie

INSPIRACHTIG NIEUWSFLITS FEBRUARI 2017


'Alleen wie zichzelf niet kent vindt de ander raadselachtig'
(Nel Noordzij)


In deze nieuwsflits neem ik je mee in een aantal ontwikkelingen en vernieuwing. De afgelopen weken is, vanuit de vraag van mijn klanten, het aanbod van Bouwer Management & Coaching uitgebreid. Ik kreeg het verzoek om een overzicht van dit aanbod op een rij te zetten en uiteraard doe ik dat met veel plezier.
Tegelijk breng ik ook de mogelijkheden ten behoeve van vergoedingen onder de aandacht, zodat je daarmee, indien wenselijk, je voordeel kunt doen. 
 Met veel plezier introduceer ik dan ook de individuele e-learning opleiding, de persoonlijke sollicitatietraining en de VIP-coaching. Onderdelen die allen ook in aanmerking komen voor diverse mogelijkheden op het gebied van financiële tegemoetkoming.

De SUCCESVOLLE MASTERCLASS 'Mensen Lezen; ken jezelf, herken de ander' welke al in een trainingsvariant ten behoeve van team ontwikkel trajecten beschikbaar is, krijgt een prachtige uitbreiding in de vorm van een INDIVIDUELE E-LEARNING OPLEIDING. 
Momenteel wordt, in samenwerking met PPT Solutions, fantastisch werk geleverd om deze opleiding vanaf april te starten.
Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de werking van het brein, de ontwikkeling van denkpatronen en het effect hiervan op jouw gedrag én dat van de ander. 

Gedurende 12 weken doorloop je een persoonlijk programma waarin je GEÏNSPIREERD, UITGEDAAGD en ONDERSTEUND wordt, om een volgende stap te maken in jouw leiderschap en ontwikkeling. Zowel in te zetten bij persoonlijke vraagstukken als werkgerelateerde of loopbaangerichte thema's. In 12 weken experimenteren, trainen en ervaren op een laagdrempelige praktisch manier, waarin je jouw bewustzijn, inzichten, kennis en skills versterkt.

Om er zeker van te zijn dat deze e-learning training aansluit bij de vraag die je hebt, waaraan je wilt werken en dat wat je aan resultaat wilt neerzetten, vul je vooraf de 'Mind Scan screeningslijst' in. Op basis hiervan ontvang je van mij een duidelijk en PERSOONLIJK ADVIES aan de hand waarvan je jouw inschrijving definitief kunt maken. 

De VOORINSCHRIJVING is al gestart. 
Vroege vogels ontvangen een KORTING van 10% op het totaalbedrag bij een definitieve inschrijving vóór 14 maart 2017.
Neem zeker contact met me op als je geïnteresseerd bent, zodat je vrijblijvend de 'Mind Scan screeningslijst' in kunt vullen. 


*******


SOLLICITATIETRAINING OP MAAT
Het moment dat je bij mij plaatsneemt in de wachtruimte om daarna binnen te worden geroepen voor jouw sollicitatiegesprek, start de PERSOONLIJKE SOLLICITATIETRAINING.

Feedback op jouw sollicitatiebrief en CV, jouw entree en daarmee eerste indruk, als uiteraard ook de evaluatie van het gesprek zelf, geeft je PRAKTISCHE ondersteuning, energie én vertrouwen jezelf te presenteren voor de baan van jouw keuze!
Een TWEE UUR durende individuele training als uitbreiding op de bestaande loopbaancoaching en carrière ondersteuning.

In heel compacte tijd ontvang je bruikbare FEEDBACK en TIPS waarmee je je voordeel kunt doen. Het is nu al een bijzonder effectieve en praktische manier gebleken ten behoeve van een GERICHTE voorbereiding. 


*******


Met de VIP-COACHING gun je jezelf een dag waarin je volledig gefocust kunt werken aan jouw PERSOONLIJK LEIDERSCHAP, daar waar je tegen aan loopt en/of belangrijk vindt en waar jij een stap voorwaarts wilt zetten.

Laat je ondersteunen en inspireren en maak gebruik van mijn expertise om aan het einde van de dag geïnspireerd, met verhoogd bewustzijn, nieuwe inzichten en een duidelijk en praktisch plan van aanpak, vol energie naar huis te gaan.

Een VIP dag is een BIJZONDERE dag alleen voor jou. Intensief en zorgvuldig.
In één dag geef ik je alle handvatten en inzichten die je anders in een traject van mij krijgt. 

Waarom zou je kiezen voor een VIP dag i.p.v. een traject?
  • Als het voor jou moeilijk is om vier keer naar mij toe te komen.
  • Als je weinig tijd hebt, maar het thuis, op het werk of in je carriere planning wel anders wilt gaan doen.
  • Als je het fijn vindt om een dag lang intensief te werken.
Lees meer:http://www.bouwer-managementencoaching.nl/VIP-Coaching.html


*******


VERGOEDINGEN
Ook in 2017 is coaching FISCAAL AFTREKBAAR. Mits de coaching wordt ingezet om beter of effectiever te presteren op het werk, óf als het wordt ingezet bij het vinden van een andere baan, zowel binnen het huidige werk als daarbuiten.
Kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn eveneens fiscaal aftrekbaar als BEDRIJFSKOSTEN.

In veel organisaties is voor medewerkers een vorm van PERSOONLIJKE BUDGET of individueel opleidings budget' beschikbaar. Jouw werkgever draagt dan bij aan een (gedeeltelijke of volledige) vergoeding ten behoeve van jouw optimale inzetbaarheid. Vraag dit na bij jouw leidinggevende, HRafdeling of opleidingsmanager.

Er zijn meerdere SUBSIDIE regelingen voor bedrijven beschikbaar voor de inzet van ontwikkelgerichte team & organisatie-interventies. Eén van de meest bekende is de EFS-subsidie van de Rijksoverheid die tot 2020 loopt. De aanvraagperiode wordt vanuit het Ministerie van SZW jaarlijks georganiseerd en loopt in 2017 vanaf half november tot half december: https://www.agentschapszw.nl/subsidies-en-regelingen/d/duurzame-inzetbaarheid-esf-2014-2020/inhoud/aanvragen

Via de site http://www.bouwer-managementencoaching.nl/Vergoedingen.html lees je meer mogelijkheden die ten behoeve van vergoeding beschikbaar zijn.


*******


Heb je belangstelling voor de e-learning opleiding, de persoonlijke sollicitatietraining of de VIP-coaching? Neem je dan contact met me op?
Ken je iemand die je zou willen attenderen? Dan wil ik je vragen of je deze mail zou willen doorsturen.

Met hartelijke groeten en tot snel!
Elles Bouwer | Bouwer Management & Coaching

Voor de webversie van INSPIRACHTIG! link naar: 


0 Reacties op INSPIRACHTIG NIEUWSFLITS FEBRUARI 2017:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment