Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BOUWER MANAGEMENT & COACHING

Leiderschap | Inzetbaarheid | Performance | Communicatie

LET'S EMBOUWER!

Klanten typeren mijn aanpak als energiek, resultaatgericht, praktisch, verrassend eenvoudig en persoonlijk.

Mijn kracht is mensen te laten ontdekken wat zij echt willen, ze te ondersteunen én uit te dagen om zelf in beweging te komen.

Mijn aanpak ligt in mensen te inspireren en nieuwsgierig te laten worden naar wat hieruit ontstaat!


Ik ben Elles, geboren en getogen in Rotterdam, alwaar ik mijn gezin, topsport en werk met elkaar verenig en geniet van de dynamiek die dit met zich meebrengt.

Niet voor niets is 'Let's EmBouwer!, gebaseerd op zelfsturing en intrinsiek leiderschap, mijn persoonlijke slogan en omvat alles wat empowerment in zich heeft. Hierin ligt voor mij de motivatie om mijn werk vorm te geven.


Mijn expertise als arts, mijn sportmedische activiteiten én ruim 25 jaar ervaring als senior manager in het bedrijfsleven, ervaar ik als een enorme meerwaarde in mijn huidige werk als executive coach en allround teamcoach.


De verbinding tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling zie ik als de 'sleutel' tot succes. ​​Vanuit dit perspectief coach ik​ vooral​ managers, medisch specialisten, topsporters, docenten en ondernemers.


​​Naast mijn werkzaamheden voor een diversiteit aan klachten als eigenaar van Bouwer Management & Coaching heb ik diverse samenwerkingen met o.m. COURIUS, de Erasmus Universiteit Rotterdam en ​Opleidingsinstituut Scolea.​ ​​

Daarnaast werk ik als arts en medisch adviseur voor diverse organisaties​.


​Ik ben aangesloten bij de NOBCO, AGB en BIG-geregistreerd, EQA en IFMS gecertificeerd en licentiehouder van MPA MindSonar®. 

Bouwer Management & Coaching